Find os på stand: C305

overskrift

Beitir EHF er en velrenoveret virksomhed med hovedbase på den sydvestlige side af Island. Virksomheden blev grundlagt i 1988 af ægteparret Thora og Hafsteinn med en önske om special designe project til små både med særlige behov. Efter mange års udvikling og design er virksomheden blevet en af ​​de mest magtfulde virksomheder i Island inden for specialkonstruktion og design til småbådsejere samt gennemførelse af projekter til større skibsbygning, fiskeforarbejdning og landbaserede projekter. I dag sælger Beitir til flere lande, bl.a. Danmark, Norge, Færøerne, Grønland, Canada osv.

Beitirs speciale er dækudstyr af høj kvalitet fremstillet på Island. Beitir leverer en bred vifte af produkter, der passer til de fleste typer både og industri. Beitir-gruppen har også stor erfaring med at lave skræddersyede produkter efter kundens behov.

Udover nyfremstillede tilbyder Beitir også hjælp til installation og vedligeholdelse af udstyr. Dette gælder for alle lande, hvor Beitir sælger sine produkter. Beitir gruppen er velegnet til stor kompetence og viden, der kommer fra lang erfaring med at hjælpe vores kunder med forskellige løsninger og vigtigst af alt gode medarbejdere, der har været med os i lang tid.

Beitir er en familievirksomhed, hvor alle Thora og Hafsteins børn og børnebørn er involveret på en eller anden måde.

Beitir lægger vægt på personlig service og høj produktkvalitet.

 

Priser og tilbud

Beitir har meget konkurrencedygtige priser og produkter af höjeste kvalitet.

Kontakt os, så vender vi til bage med et tilbud.

Spörgsmal

Vi kan hjælpe dig med alt fra at finde ud af, hvad der er det rigtige for dig, din båd og dine behov, tekniske spørgsmål, montage, installation osv.

Hvis der er et problem, hjælper vi dig med at finde en løsning på det! Hvis det er noget du undrer dig over, er du velkommen til at kontakte!

Beitir gruppen

Kernen i gruppen er Thora og Hafsteinn og senere deres børn og børnebørn. Gennem årene har vi også været så heldige at samle fantastiske medarbejdere til gruppen og vi er meget stolte af den!

 

Vores nøgleord er:

Produkter af højeste kvalitet, personlig service og løsninger, der tilpasser sig kunden.

 

 

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]