Hvorfor besøge messen?

Er du fisker, skipper, skibsværft, bådbygger, ingeniør, arkitekt, repræsentant fra en havn eller andet? – og leder du efter nye leverandører, vil du skabe nye kontakter eller pleje eksisterende, og vil du se innovative og nye idéer på markedet, så kan et besøg på DanFish International informere og inspirere dig.

DanFish International er en af verdens mest betydningsfulde messer for udstyr og services til fiskerierhvervet, samt et internationalt mødested og unikt forum for networking med besøgende og udstillere fra hele verden.

I menupunktet “Udstillere” findes et samlet overblik over alle udstillerne inkl. virksomheds- og produktpræsentation.

Få et hurtigt overblik over messsen i MESSEGUIDEN

Sammen med Fiskeritidende har vi lavet en officiel DanFish-messeguide, der giver dig et hurtigt overblik over messen. I guiden kan du komme tættere på nogle af udstillerne og få et sneak peek på det, de kommer til at præsentere på DanFish.

Rejse & ophold

Indkvartering kan enten bookes direkte hos et af Aalborgs mange hoteller, eller via vores samarbejdspartner Destination Nord.

Link til booking kommer senere

Mangler du overnatning?

Hvis der ikke findes overnatningsmuligheder i Aalborg, så er det sandsynligvis gode muligheder i nabobyerne.

Entre

Forhåndsregistrering
Dagsbillet: DKK 150,-
3-dags billet: DKK 250,-

Entré ved indgangen
Dagsbillet: DKK 200,-
3-dags billet: DKK 300,-

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]