Er du fisker, skipper, skibsværft, bådbygger, ingeniør, arkitekt, repræsentant fra en havn eller andet? – og leder du efter nye leverandører, vil du skabe nye kontakter eller pleje eksisterende, og vil du se innovative og nye idéer på markedet, så kan et besøg på DanFish International informere og inspirere dig.

På messen kan du møde 400 udstillere fra 30 lande, som præsenterer nyheder inden for: Net, trawl, tov, wire, motorer, elektronik, navigations- og kommunikationsudstyr, opbevaringsudstyr, procesudstyr, redningsudstyr og meget, meget mere. Også servicesektoren vil være rigt repræsenteret på messen.

På DanFish International kan du præsentere dine produkter og tjenester, og vise din virksomhed til potentielle og eksisterende kunder. Deltagelse på DanFish International er en glimrende mulighed for at møde begge grupper ansigt til ansigt og dermed styrke gensidig loyalitet mellem køber og sælger. DanFish International er et uvurderligt supplement til dag-til-dag kontakt via elektroniske medier.

DanFish International er en af verdens vigtigste messer for udstyr og tjenester til fiskeindustrien. Messen, som vil blive afholdt for 28. gang i 2023, er et internationalt forum, hvor producenter og andre leverandører til fiskerisektoren, har en enestående mulighed for at komme i kontakt med kunder fra hele verden. Messen er også et unikt forum, hvor både udstillere og besøgende kan engagere sig i livligt netværk.

  • Start de nyeste produkter og tjenester op til en målrettet og købedygtig målgruppe, som erfaringsmæssigt disponerer køb for et stort beløb.
  • Etabler nye kontakter – og fasthold de eksisterende.
  • Mød danske og internationale indkøbere, herunder de førende indkøbere særligt inviteret i samarbejde med udstillerne, Danish Export Association – FISH TECH samt ambassadører fra de relevante geografiske områder.
  • Deltag i seminarer og workshops sammensat i samarbejde med fiskeriorganisationerne og andre kompetente rådgivere.
  • Byg et netværk med andre udstillere og besøgende i de uformelle omgivelser.
  • Brug DanFish International som en platform for markedsføring og eksponering af dine produkter.

Du kan læse mere om historien bag DanFish International ved at klikke på knappen herunder.

Kontakt os

Find kontaktoplysninger på en medarbejder her

TILMELD NYHEDSBREV

Skriv dig op til at modtage vores nyhedsmail og få nyt om DanFish International direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding!

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Sign up to receive our newsletter and get news about DanFish International directly in your inbox.

Thank you for signing up!