DanFish International er en af verdens vigtigste messer for udstyr og tjenester til fiskeindustrien. Messen er et internationalt forum, hvor producenter og andre leverandører til fiskerisektoren, har en enestående mulighed for at komme i kontakt med kunder fra hele verden. Messen er også et unikt forum, hvor både udstillere og besøgende kan engagere sig i livligt netværk.
DanFish International finder sted hvert andet år. Messen er en 3-dags fagmesse, som  finder sted i Aalborg, der er Danmarks 4. største by. Messen bliver i 2025 afholdt for 29. gang. Den besøges af 10-15.000 internationale besøgende, og der deltager ca. 400 udstillere fra 25-30 lande. Udstillerne præsenterer nyheder inden for: Net, trawl, tov, wire, motorer, elektronik, navigations- og kommunikationsudstyr, opbevaringsudstyr, procesudstyr, redningsudstyr og meget, meget mere. Også servicesektoren vil være rigt repræsenteret på messen.

Du kan læse mere om historien bag DanFish International ved at klikke på knappen herunder.

Kontakt os

Find kontaktoplysninger på en medarbejder her

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]