Messen besøges af 10-15.000 internationale besøgende, som typisk er fiskere, skippere, bådebyggere, repræsentanter fra skibsværfter og havne.

Som regel deltager omkring 400 udstillere fra 25-30 lande, som præsenterer nyheder inden for: Net, trawl, tov, wire, motorer, elektronik, navigations- og kommunikationsudstyr, opbevaringsudstyr, procesudstyr, redningsudstyr og meget, meget mere. Også servicesektoren vil være rigt repræsenteret på messen.

Så på DanFish International er der rig mulighed for at møde både et dansk og et internationalt publikum, og her kan du som virksomhed:

  • vise de nyeste produkter og tjenester til en målrettet og købedygtig målgruppe, som erfaringsmæssigt disponerer køb for et stort beløb.
  • etablere nye kontakter – og fastholde de eksisterende.
  • møde danske og internationale indkøbere, herunder de førende indkøbere særligt inviteret i samarbejde med udstillerne og Danish Export Association – FISH TECH.
  • deltage i seminarer og workshops sammensat i samarbejde med fiskeriorganisationerne og andre kompetente rådgivere.
  • bygge et netværk med andre udstillere og besøgende i de uformelle omgivelser.
  • bruge DanFish International som en platform for markedsføring og eksponering af dine produkter.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]