Det er nemt at finde vej til Aalborg Kongres & Kultur Center. Der er gode motorvejsforbindelser direkte til centret.

For en aktuel status, kan du se ledige pladser på akkc.dk. Oversigten der bliver opdateret hvert minut.

Du kan også hente App’en ‘Aalborg City’, som viser dig de nærmeste p-pladser samt hvor mange pladser, der er ledige.

Adresse
Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg

P-pladser ved Kongrescentret
Betaling i nedenstående tidsrum.
Hverdage: kl. 8-19
Lørdage: kl. 8-16
P-afgift pr. time kr. 7,- (Dog max. 35 kr. pr. døgn)

Parkeringsoversigt
Hent Parkeringsoversigt som pdf

Du skal tilmelde parkering i p-automaten med dit betalingskort ved ankomsten. Hvis du parkerer mere end 5 timer den samme dag (uafbrudt og inden for betalingstiden), vil resten af din parkering den dag være gratis. Husk at checke ud! – Ellers sker det automatisk 2 døgn efter ankomst.

Takster fra øvrige p-pladser i Aalborg fremgår af skiltene på stedet.

Ladestander for elbiler
Elbiler kan oplades gratis fra de to ladestik, som forefindes ved indkørsel til parkeringshuset. Stikkene giver 220 Volt, op til 16A hver. Opladning af elbiler stilles gratis til rådighed af Aalborg Kommune som en del af kommunens arbejde for bæredygtig trafik. Bemærk venligst at elbiler skal betale normal P-afgift ved disse ladepladser.

Miljøzone
I det centrale Aalborg gælder der en miljøzone for tunge lastbiler og busser. For at køre ind i miljøzonen skal tunge lastbiler og busser overholde særligt lave krav til partikeludslip eller have et partikelfilter sat på. På Miljøstyrelsens hjemmeside kan du finde alt om miljøzoner, herunder lov og bekendtgørelser om miljøzoner, miljøzonekrav, miljøzonemærke, dispensation m.v.
Læs mere og se kort over miljøzonen i Aalborg

Taxa
DanTaxi tilbyder et seniorkort, der giver rabat på taxakørsel for folke- og førtidspensionister. Kortet er gratis og kan bestilles på . Yderligere info: dantaxi.dk/seniorkort

MED TOG OG BUS

Aalborg Kongres & Kultur Center ligger blot 100 meter fra Aalborgs centrale trafikale knudepunkt for offentlig transport, John F. Kennedys Plads. Her finder du både Aalborg Busterminal og Aalborg Banegård.

Med DSB kan du køre til/fra Aalborg fra de fleste større byer i Jylland, på Fyn, Sjælland og København på en nem og behagelig måde. Regionaltogene kører også til og fra Hirtshals og Frederikshavn hver time. DSB forbinder også Aalborg med togforbindelser til de øvrige større byer i Danmark.

Fra Aalborg Busterminal kan du komme til/fra Aalborg fra de øvrige store byer i Danmark med ekspresbusser. Nogle af operatørerne har også forbindelser til byer i det øvrige Europa.

Flextur
Nordjyllands Trafikselskab tilbyder flextur, som er kollektiv trafik fra adresse til adresse. Eneste krav er, at start-adressen ligger i Region Nordjylland. Flextur kan bestilles på NT.flextrafik.dk, i appen Flextrafik eller tlf. 9934 1134. Yderligere info: nordjyllandstrafikselskab.dk/flextrafik

Flexhandicap
Flexhandicap er et tilbud om kollektiv trafik til personer med et fysisk handicap. Flexhandicap kan bestilles på NT.flextrafik.dk eller tlf. 9810 1555. Yderligere info: nordjyllandstrafikselskab.dk/flextrafik/flexhandicap.

MED FLY

Med mere end 30 daglige forbindelser mellem København og Aalborg, kan du altid finde en god og lav billetpris. Flyvetiden København-Aalborg er blot 35 minutter, og fra lufthavnen til Aalborg Kongres & Kultur Center er der mindre end 15 minutter i taxa. På aal.dk finder du information om samtlige flyforbindelser til Aalborg.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]