Presse & grafik

AKKREDITERING

Som journalist/fotograf kan du akkreditere dig til alle Aalborg Kongres & Kultur Centers arrangementer. Har du spørgsmål vedrørende akkreditering, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

PRESSEMEDDELELSER 

Aalborg bliver et globalt samlingspunkt til oktober

Om knap en måned vender fiskerimessen DanFish International tilbage for fuld styrke. Tusindvis af besøgende fra hele verden er endnu en gang klar til at gå på opdagelse i de 11.000 kvadratmeter udstillingsareal og udveksle viden i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 10.-12. oktober 2023, hvor messen for 28. gang skaber et væsentligt, internationalt samlingspunkt.

Besøgende fra hele verden sætter kurs mod Aalborg for tre betydningsfulde dage

Til efteråret byder Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) velkommen til over 12.000 besøgende fra hele verden. Fiskere, skippere, ingeniører, skibsarkitekter, blandt mange andre valfarter til Nordens Paris for at tage del i DanFish International, der en af verdens mest betydningsfulde fiskerimesser, 10.-12. oktober 2023.

DanFish International er mere relevant end nogensinde

Endnu en vellykket DanFish messe i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) er nu overstået, og på trods af de udfordringer, som corona-pandemien har medført, har dagene været over al forventning og knap
10.000 besøgende lagde vejen forbi.

Grafisk materiale

Banner til email-signatur

BILLEDARKIV

Billederne herunder kan frit downloades til brug ved omtale af DanFish International. Klik på galleriet og derefter på det billede du ønsker at downloade –> højreklik på billedet –> vælg “Gem billede som” –> Billedet er nu gemt i den valgte mappe

Billeder fra DanFish International

DanFish Daily 2021

Gense, hvad der skete på messen.

Klik på forsiden for at læse mere.

 

Onsdagens udgave

Torsdagens udgave

Fredagens udgave

TILMELD NYHEDSBREV

Skriv dig op til at modtage vores nyhedsmail og få nyt om DanFish International direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding!

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Sign up to receive our newsletter and get news about DanFish International directly in your inbox.

Thank you for signing up!