Want to know more about this exhibitor?

Vil du gerne vide mere om udstilleren?

Find os på stand: A153

overskrift

Vi arbejder for at sikre din fremdrift

Caterpillar og Zeppelin Danmark Power Systems er et stækt makkerpar, der er med til at sikre fremdrift og stabil energi for vores kunder i fiskeriet og andre maritime erhverv. Vi har været til stede på det danske marked siden 1967, og har siden 2019 været ejet af den tyske Zeppelin-gruppe.

 

Zeppelin Danmark Power Systems sælger og servicerer Caterpillar marinemotorer og maritime generatorer i Danmark, Grønland og på Færøerne. Herudover servicerer vores dygtige montører Caterpillar og MaK marinemotorer både lokalt og rundt omkring i verden, hvor der er behov for det.

 

Besøg os på messen og hør meget mere om vores stærke program af brændstofbesparende motorer, stabile generatorer og originale reservedele. Og hør samtidig om hvordan vores serviceteknikere kan sikre dig konstant fremdrift – og en lettere og mere tryg hverdag.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]