Find os på stand: G708, H824

overskrift

Thyborøn Skibs & Motor A/S er et firma med 70 ansatte, som hovedsalig beskæftiger sig med reparationer på den nationale og internationale fiskeflåde, i form af motorreparationer, konstruktion af marineudstyr, hydraulik-, stål og aluminiumsarbejde.Vores medarbejder er alle uddannede skibsmontører, rørlægger, mekaniker, svejsere, samt aluminiums konstruktører, alle med stor erfaring fra deres daglige arbejde og specialuddannelser, bl.a. i hydraulik og i dieselmotorer.Hovedentreprise på nybygninger, seneste Linette, Sulehav, Nanna Cecilie, Nordsø mv. Vi har egenproduktion af bl.a. spil og tromler, såsom split-, takkel-, frelser- og ankerspil, dobbelt og trippel splitspil, tov spil, enkelt- og dobbelt- samt splitnettromler.

Søstervirksomhed Lemvig Maskin & Køleteknik ApS udfører alle former for installation og reparation af køle og fryseanlæg, samt fremstilling af ismaskiner, også reparation og ombygning af den maritime flåde.Lemvig Maskin & Køleteknik ApS producerer også landgange og faldereb.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]