Find os på stand: H838

overskrift

Beliggende midt på Vestkysten findes den aktive Nordsø fiskerihavn med gode havnefaciliteter. Her er tale om en fleksibel havn med et højt serviceniveau og tilkaldevagt 24/7-365.

Her landes fisk af højeste kvalitet – specielt torsk, rødspætter, pighvar og tunger er populære arter afhængig af sæson.

På havnen er der en moderne fiskeauktion (Danske Fiskeauktioner A/S) med elektronisk auktion via Internettet, tidssvarende faciliteter, ubrudt kølekæde, avancerede sorteringsmaskiner og MSC certificering.

Derudover er der i havnen mulighed for servicering indenfor skibsreparationer, bunkring, isproduktion og -udlevering, proviantering og attraktive havnearealer tæt på kajen. Havnen ejer sit eget oprensningsfartøj, som vedligeholder og sikrer en stabil vanddybde i havnens indsejling. Indsejling og havnebassiner med vanddybde på fem meter.

Thorsminde består af et aktivt bysamfund med spisesteder, caféer, indkøbsmuligheder og turisme i vækst.

Vi ses til Danfish International.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]