Find os på stand: B210

overskrift

Danmarks mest fleksible samlecentral med 1. klasses sortering af al slags fisk giver dig sikkerhed for den bedste markedspris. Uanset tidspunkt på døgnet og mængde, står vi altid klar til at tage imod dine fisk på kajen. Vi har en omfattende kvalitetskontrol, og vi går altid fisken igennem og sørger for, at den præsenterer sig ordentligt for køberne.
Vi ligger centralt placeret i Hanstholm, Danmarks førende konsumfiskerihavn med landets største fiskeauktion, hvilket gør havnen til en af Nordeuropas største fiskerihavne. Hanstholm Fiskeauktion er den auktion, der sætter prisniveauet i hele EU – derfor kan vi altid sikre de bedste priser.
Hos os får du:
Ubrudt kølekæde – fra fisken kommer ind og til den er hos modtageren har vi én ubrudt kølekæde, som sikrer frisk og lækker fisk til køberen.
Fuld sporbarhed – vi fik som nogle af de første fuld sporbarhed på alt fisk vi håndterer – lige fra skib til køledisken.
Fuld afregning for hele fangsten – hos os kan du regne med fuld afregning for alle de kilo, du har fanget.   

Fuld service døgnet rundt, året rundt – vi har åbent 24/7 365 dage om året.

Vi tilbyder selvfølgelig også losning, opstilling og klargøring til salg af søpakket fisk.

Vi er løbende i kontakt med auktionen og køberne på auktionen, så vi har styr på, hvilke dage, der sandsynligvis vil være de højeste priser.
Th. Grøn’s Samlecentral startede i 1967 – samme år som Hanstholm Havn åbnede, og vi er dermed en af havnens ældste virksomheder. Vi er en moderne og udviklingsorienteret virksomhed, der løbende holder os opdaterede både teknologisk og personalemæssigt.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]