Find os på stand: H930

overskrift

Teknotherm er din totale leverandør av kjøle- og HVAC -systemer. Vårt svært dedikerte og motiverte tekniske personale kan bistå deg med design, dokumentasjon, tegninger, sertifikater etc. i henhold til forskjellige miljø-, toll-, kvalitet-, klassifiserings-, myndighets- eller andre krav som er nødvendige.

Vi har vårt eget interne prosjekterings- og produksjonsmiljø. Vi designer og bygger skreddersydde enheter, så vel som våre egne kontrollsystemer og el.tavler, vi utfører installasjonsarbeid og har en service- og reservedelsavdeling som vil følge opp din installasjon gjennom hele levetiden.

Tilpasning av enhetene våre til de spesifikke behovene til kundene våre har gjort Teknotherm til et fleksibelt selskap som raskt kan reagere på endringer i behov eller krav. Videre har vi en organisasjon som er oppmerksomme på de siste endringene og kravene i bransjen, slik at vi kan posisjonere vårt selskap i frontlinjen for utvikling.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]