Want to know more about this exhibitor?

Vil du gerne vide mere om udstilleren?

Find os på stand: H842

overskrift

Aptering, isolering og møbelpakker

Norisol er  totalleverandør og udfører alt apteringsarbejde – lige fra teknisk isolering til skotter, lofter og dørk, samt komplet indretning og montering af faste og løse møbler.

Vi leverer også store og små materialepakker til skibsfartøjer inden for blandt andet fiskeri, offshore og passagerfærger.

I vores Træ- og Møbelproduktion i Frederikshavn har vi specialiseret os i alt til den maritime branche. Vores møbelproduktion producerer et bredt sortiment af højkvalitetsmøbler til alle typer skibe. Produktionen fremstiller alle typer faste møbler til kahytter, messer, restauranter, lounges, barer, bro, vaskeri, m.fl. Møblerne leveres ofte som komplette samlede pakker til kunderne.

Produktionens maskinpark sætter os i stand til at serieproducere møblerne tilpasset kundens præferencer i materiale og farver. Afhængigt af skibenes og projekternes karakter fremstiller vi også skræddersyede løsninger i laminat og mange forskellige træsorter.

Det er typisk den høje kvalitet og muligheden for fleksibelt design, som gør disse materialepakker attraktive for kunderne.

Vi tilbyder løsninger, hvor mange års erfaring kombineres med faglig nytækning. Vores erfaring indenfor produktion og montage sikrer en robust og holdbar kvalitet – mens vores uddannede maskinsnedkere, møbelsnedkere og designere, sikrer nytænkning og brugervenlighed.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]