Want to know more about this exhibitor?

Vil du gerne vide mere om udstilleren?

Find os på stand: F670

overskrift

Velkommen til MARPRO Group, hvor maritim ekspertise møder innovation, rekruttering møder promovering og events samler den maritime branche. Med en solid tilstedeværelse inden for forskellige områder af den maritime sektor har MARPRO Group etableret sig som en pålidelig og fremsynet partner for virksomheder og fagfolk.

Opdag de mange muligheder, som MARPRO Group tilbyder inden for rekruttering, promovering og events, og lad os hjælpe dig med at navigere i de maritime farvande.

Hos MARPRO Recruitment er vi din indgang til maritimt talent. Uanset om du er en maritim virksomhed, der søger ekstraordinære fagfolk, eller en dygtig enkeltperson, der leder efter næste karrieremulighed, forbinder vi det rette talent med de rette arbejdsgivere. Vores omfattende netværk og branchespecifikke ekspertise sikrer en problemfri rekrutteringsproces, hvilket gør os til det foretrukne valg for maritime bemandingsløsninger.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]