Find os på stand: H836

overskrift

Kynde & Toft A/S er en familieejet virksomhed som blev etableret i 1958. Kynde & Toft har omkring 80 fuldtidsansatte samt mere end 150 specialister tilknyttet via forskellige aftaler med lokale underleverandører.

Kynde & Toft råder over et samlet areal på ca. 4000 m² og består af værksteder, lager og kontorfaciliteter.

Virksomheden leverer maritim service og produkter til nybygninger og reparationer til rederier. Referencelisten inkluderer mange typer fartøjer; fiskefartøjer, trawlere, slæbebåde, kabellæggere, patruljebåde, PSV, container- og fragtskibe.

Kynde & Toft har altid arbejdet for den danske fiskeflåde og har været involveret fra designfase til prøvesejlads. Gennem årene har vi udviklet og fremstillet hydraulisk og elektrisk dæksudstyr (spil, ankerspil, tovtromler, tovstyr, nettromler og køregalger), som har forbedret fiskernes oplevelser og øget fartøjets produktivitet.

Som eksklusiv forhandler af ABC-motor for Danmark og Grønland i mere end 15 år, yder Kynde & Toft fuld service, udfører reparationer og skaffer reservedel. Vores serviceteknikere er uddannet og certificeret af ABC og kan hjælpe med at definere strømbehov, installation og idriftsættelse.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]