Want to know more about this exhibitor?

Vil du gerne vide mere om udstilleren?

Find os på stand: H843

overskrift

IRON Pump er en dansk virksomhed, som producerer og leverer kvalitetsejektorer og pumper til fiskeri-og marineindustrien over hele verden. Til tiden, som aftalt og på den rigtige adresse. Vores mange års erfaring og høje faglighed har gjort os til én af verdens foretrukne partnere til at flytte vand. Vi leverer både standardprodukter og produkter, der er tilpasset særlige behov. Alle vores pumper er velkonstruerede, håndlavede og gennemtestede. En pumpe fra IRON Pump sejler længere end skibet.

Vores fokus på kvalitet gennemsyrer alt hvad vi gør. Med over 100 års erfaring, har vi lært at navigere i en branche, som efterspørger løsninger og produkter, der virker med det samme – og som holder i mange år. Ingen skibe sejler fra kaj, før vi er sikre på, at pumpen er korrekt installeret og klar til brug.

Vi er stolte af vores håndværk, og vi brænder for vores fag. Det er helt naturligt for os, at vi forholder os til, hvad der er bedst for vores kunder. Vi sætter det bedste hold af eksperter og gennem en tæt og personlig dialog, producerer og leverer vi de mest optimale løsninger. Kunderne har stor tillid til os, fordi vi tager ansvar. Vi er ærlige, og vi reagerer med det samme. Det sparer tid, minimerer omkostningerne og skaber tryghed.

Flere af vores medarbejdere har været hos IRON Pump i mange år. Denne stabilitet bidrager positivt til vores langvarige kunderelationer. Og det giver os et særligt overskud til at være endnu mere modige og parate. Vi har styr på vores roller, og vi lykkes med korte beslutningsprocesser, fordi vi er gode til at arbejde sammen på tværs af afdelinger og fagområder. Kvaliteten af vores samarbejde bygger på inklusion, videndeling og udvikling.

IRON Pump er i vækst. Vi har sat kursen mod en verden, der efterspørger effektive og energirigtige produkter og løsninger. Den opgave er vi klar til at løse i samarbejde med vores leverandører og kunder. Vi er nysgerrige, og vi tænker gerne i alternative løsninger. For at bevare vores stærke position, vil vi styrke vores evne til at se endnu længere ud i horisonten. Vi vil have fokus på digitalisering, udvikle nye produktprogrammer og opsøge spændende samarbejdsrelationer. Sammen skaber vi kvalitetsprodukter i verdensklasse til både vand og land.

Kom forbi vores stand (H-843) og tag en snak med Kenneth og Jeppe.

Velkommen!

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]