Find os på stand: H903

overskrift

Garware, Indien er stolt over at kunne betjene den globale fiskeindustri i over to årtier gennem sine fiskenet og reb af høj kvalitet. Vores fiskeløsninger omfatter netninger og reb til bundtrålning, pelagisk trawl, snurrevod og krabbe/hummer/andet skaldyrfiskeri.

Udover net og reb, har vi også leveret færdige trawl og bure til industrien. Vores netmonteringsfacilitet er en af ​​de største i verden, og det, der gør os unikke, er det faktum, at bortset fra kæder og tilbehør-hvert materiale produceres internt, hvilket giver os fuldstændig kontrol over kvaliteten, du kan bare slappe af!

Hvis du er en pelagisk kunde, skal du se vores “Maxilon” -produkt på standen, som er trawlens forenetgarn. Produktet er maskinens splejset slynge med øjne i begge ender-lavet med perfekt længdepræcision.

X1s er vores nyeste kompakte flettede net til trawl mave. Det tilbyder 15% lavere vægt og diameterreduktion i forhold til vores eget SNG kompakte net. Det vil helt sikkert være en musik i skippernes ører-det tror vi på!

Så meget og meget mere venter dig på vores stand, og vi ønsker dig en meget tilfredsstillende og sikker oplevelse generelt !!

Team Garware

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]