Find os på stand: H931

overskrift

FiskerForum.dk er portalen, hvor alle oplysninger og nyheder i relation til erhvervsfiskeriet er samlet.

Vi sikrer lynhurtig nyhedsformidling via løbende opdateringer af danske, nordiske og udenlandske nyheder 24 timer i døgnet – hele året rundt, på både dansk og engelsk.

Desuden indeholder FiskerForum.dk en lang række nyttige funktioner, som f.eks. hyrebørs, jobopslag, kutterinfo, samt specielle jobannoncer med kompetencer for erhvervet til søs.

FiskerForum.dk betragtes i branchen, som det naturlige valg, når tiden er til, at blive opdateret på erhvervsfaglige nyheder. Derfor er det også et attraktivt medie for annoncører.

Vi tilbyder annoncering med en eksponeringspris helt i bund.Med dokumenterede 120.000 besøgende pr. måned fra alle de skandinaviske lande, de britisk øer, og benelux landende, samt Frankrig og Spanien kommer du i kontakt med mange brugere af netop dine
produkter til branchens laveste kontaktpris.

Vore sider er i dag ligeledes repræsenteret på de sociale medier – dette er med til at øge fokus på FiskerForum.dk – og dermed også på din virksomhed og produkter.

DERFOR ER DET RELEVANT AT ANNONCERE PÅ FISKERFORUM.DK

• Din annonce rammer en klart defineret målgruppe
• Mange målrettede besøgende
• Du præsenteres sammen med andre førende leverandører
• Mere trafik på din hjemmeside via link i annoncen
• Stor tilgængelighed via internettet, satellit og mobiltelefon
• Mere end 100.000 besøgende om måneden

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]