Find os på stand: H860

overskrift

DESMI

DESMI-pumper er kendetegnet ved førsteklasses design og anerkendes af vores kunder som pålidelige, effektive og funktionelle. Vores produktkvalitet, evne til at tilpasse løsninger og et højt niveau af teknologisk ekspertise er alle faktorer, der gør os til en seriøs partner med fokus på miljø, energioptimering m.m.

DESMI har specialiseret sig i udvikling, fremstilling, salg og service af pumper og pumpeløsninger til Marine, Forsvar, Industri og Fjernvarme inkl. miljøudstyr til olieudslip, tang og rene vandveje.

Vores produktsortiment omfatter pumper til alle applicationer i maskinrummet og suppleres med design, installation og service / vedligehold.

Pumper og systemer fra DESMI sælges til mere end 150 lande via et verdensomspændende netværk af datterselskaber og distributører, der omfatter 30 DESMI -kontorer på 19 lokationer over hele verden, et støberi i Kina og distributionscentre og fabrikker i Danmark, USA, Indien og Kina.

For at imødekomme vores kunders krav til mere komplette systemer leverer vi løsninger og systemer samt enkelt standardpumper og komponenter.

Grøn teknologi og miljøbevidsthed generelt er meget vigtige emner for os, og alle vores produkter er fremstillet i overensstemmelse med de nuværende regler. Derfor spiller miljøhensyn en vigtig rolle, når vi vælger materialer til vores produkter og optimerer deres driftseffektivitet.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]