Find os på stand: H842

overskrift

CRALOG er en autoriseret tjenesteudbyder. Vi er pionerer og har vendt industrien på hovedet ved at bryde monopolet på udstyrsproducenternes kursus afdeling blot ved at tilbyde vores uddannelsesakademi til andre autoriserede serviceudbydere, som ikke har mulighed for at gennemføre intern træning og som allerede kender til at bruge et  eksternt uddannelse forløb, enten via ​​udstyrsproducenter eller hos andre autoriserede tjenesteudbydere.

Alle ikke-erfarne teknikere deltager i et 3 ugers træningsprogram efterfulgt af et års feltuddannelse (undervist på jobbet) under opsyn. Bagefter vender kandidaterne tilbage til en uges vurdering i henhold til et internationalt anerkendt certificerings program, og hvis de anses for kompetente, modtager de et Level II -certifikat, og de kan nu arbejde uden opsyn i 3 år.

Et flertal af vores ansøgende kandidater er erfarne og har mistet deres mulighed for at udføre jobbet, da deres certifikater er knyttet til kommercielle aftaler med udstyrsproducenter, og de har alle beviser for certificering i henhold til en udstyrsfabrikants etableret certificerings program suppleret med flere års erfaring på jobbet .
Disse erfarende kandidater deltager i en ugelang vurdering i henhold til et internationalt anerkendt certificerings program. Hvis de anses for kompetente, modtager de et niveau II -certifikat, og de kan nu arbejde uden opsyn i 3 år, hvor de vender tilbage til indledende gencertificering og vurdering.

Derudover tilbyder vi;

  • Uddannelse af kompetente personer, der foretager inspektion af løfteudstyr
  • Uddannelse af kontorpersonale hos tjenesteudbyderne, rederier inspektører, klassifikations inspektører, havnestats kontrollører i kompleksiteten af ​​lovkrav vedtaget af SOLAS-medlemsstaterne og håndhævet af deres anerkendte klassifikationsselskaberne.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]