Find os på stand: A134

overskrift

Din erfarne partner til procesudstyr ombord

Som førende producent af procesudstyr til seafood-industrien, bygger vi udstyr og komplette fabrikker til hårdtarbejdende fiskere verden over. Pålideligt og driftssikkert udstyr er afgørende for at få en værdifuld fangst med i land. Derfor er vores udstyr skabt til at virke på minimal plads, både ombord og på land.

Vi er ikke bare en leverandør. Vi er en partner for vores kunder. Og vi er stolte af at designe, bygge og installere verdens bedste fiskefabrikker på fiskeskibe i hele verden.

 

Kvalitet og erfaring fra Aalborg

Carsoe er synonym for god kvalitet. Alt vores udstyr designes og konstrueres in-house, og håndlaves i rustfri stål. Vi er kendt for vores tekniske viden og gode håndværk, som vi aldrig går på kompromis med.

Vi har 350 kolleger i USA, England, Norge, samt vores hovedkvarter i Aalborg, Danmark. Med sammenhold, ansvarlighed og gensidig respekt for hinandens forskelligheder, samarbejder vi hver dag på tværs af landegrænser om at hjælpe fiskere over hele verden med at udnytte deres fangst optimalt.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]