Find os på stand: E540

overskrift

Accelleron er en global leder inden for turboladningsteknologier til tunge motorer.

Vi udvikler, producerer og servicerer turboladere og digitale løsninger: Disse gør motorer mere kraftfulde og effektive, samtidig med at de reducerer emissioner.

Vi er innovatører inden for vores felt med en førende forsknings- og udviklingsfunktion, der leverer produkter og services, som gør en reel forskel for vores kunder. Dette giver os en stærk økonomisk profil med betydeligt vækstpotentiale, der placerer os som den foretrukne samarbejdspartner, både nu og langt ind i fremtiden.

Vores avancerede produkter anvendes i en bred vifte af sektorer, herunder marine, energi og jernbane. Disse industrier får vores verden til at dreje rundt, og vi forsyner dem med pålidelig og bæredygtig kraft, samtidig med at vi hjælper dem med at nedbringe deres CO2-udledning.

Dekarbonisering og nye reguleringer vil have den største indvirkning i det kommende årti på den globale maritime industri. Derfor arbejder vi hårdt på at finde løsninger, der vil støtte jeres rejse mod bæredygtighed.

Vi har en veletableret track record: Vi har eksisteret i det sidste århundrede som en betroet leverandør til producenter og operatører. Vores omfattende internationale netværk af servicecentre betyder, at vi kan være der for vores kunder, når de har brug for os. Vores dedikerede team af eksperter leverer 24/7 support inden for 48 timer, 365 dage om året, over hele verden.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]