+30 års erfaring inden for den maritime branche er den ressource, jeg trækker på, når jeg arbejder med rekruttering. Sejlingserfaring på alle niveauer og erfaring som ledende medarbejder på landjorden på verdensplan har formet min kulturelle forståelse og min evne til at visualisere udfordringer for kandidater og virksomheder på forhånd.

Min tilgang er direkte, og jeg har stor respekt for det ansvar, jeg får. Jeg udfører grundig research og søger derefter efter kvalificerede kandidater. Når jeg identificerer en egnet kandidat, forhandler jeg en aftale mellem den virksomhed, jeg arbejder for, og kandidaten.

For mig er succes, når jeg identificerer en kandidat, der ikke kun vil kunne opfylde de faglige forpligtelser, men også passe ind i organisationen i den virksomhed, jeg arbejder for.

Nogle af de titler, jeg har matchet: Forretningsudviklingschef, CEO, Salgschef, Trader, Operator, Area Sales Manager, Surveyor, Lærer, Inspector, R&D Ingeniør, Divisionschef, Stowage Coordinator, Key Account Manager, Chartering Manager, Shipbroker, Project Manager, Commercial Manager, Shipping Manager, General Manager, DPA (Designated Person Ashore), (CFO) Chief Financial Officer og Technical Superintendent.

Nogle af de virksomheder, vi har arbejdet for: Uni-Tankers, Trusteddocks.com, Leth Agencies, Bureau Veritas, Alpina Chartering, Hans Buch, Norvic Shipping, Unifeeder, Clipper Group, Weathernews, TUCO Marine Group, Wonsild, Wencon, A. Henriksen, Northern Offshore, A1 Offshore Solutions, Northern Survey, A1 Offshore, A. Henriksen Shipping, Louis Dreyfus Company, Marorka, SeaSolutions, Frontier BV, Coach Solutions og Telnav.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]