Med blot 8 uger til vi åbner messen, er det tid til at gøre en ekstra markedsføringsindsats. Modtag her de sidste nyheder omkring markedsføringsmulighederne på DanFish

DanFish International i din mailsignatur, på Facebook, LinkedIn eller web

Fortæl at du deltager på DanFish!

Du kan medvirke til at markedsføre jeres deltagelse på DanFish International så bredt som muligt. Vedhæftet er et banner, som kan indsættes i mailsignatur. Vi fremsender desuden DanFish artwork, som kan bruges på jeres hjemmeside, Facebook, LinkedIn eller hvor I finder det relevant.

LinkedIn & Facebook – lad os sammen sprede budskabet om DanFish!

Vi opdaterer løbende vores LinkedIn side DanFish International – The International Fisheries Exhibition – hop ind og følg med, og husk gerne at tagge siden, når I selv poster på LinkedIn – så deler vi gerne jeres budskaber.

Derudover har vi oprettet et officielt Facebook event i forbindelse med DanFish International 2023, som vi håber, I vil støtte op om ved at invitere jeres følgere. På den måde kan vi i fællesskab få skabt opmærksomhed omkring DanFish 2023.

Selve begivenheden til DanFish International 2023 finder du via dette link: https://bit.ly/3OKbO97
Du har derfor allerede nu mulighed for at meddele din virksomheds tilstedeværelse på dette års messe ved at klikke på fanen Deltager, som er øverst på begivenhedssiden.

Både før og under messen er du mere end velkommen til at poste DanFish-relateret indhold i form af eks. opslag, billeder og video.
Det gør du ved at klikke på fanen Debat, som er ved siden af Om under begivenheden.

Derudover må du meget gerne henvise til begivenheden ved hjælp af et tag, når du omtaler eller nævner DanFish International 2023 på jeres egen Facebook-side.

Sidst, men ikke mindst, har du også mulighed for at tilføje begivenheden på jeres egen side, så den vil fremgå som en af jeres egne kommende begivenheder.

Det gør du ved at trykke på ”” øverst til højre. Herunder står der Føj til side. Vær opmærksom på, at du skal være administrator af jeres side, for at du kan tilføje begivenheden.

Har du spørgsmål til ovenstående, kan Anne Kirstine Roed fra vores presseafdeling træffes

Kontakt for spørgsmål

Selvkørende robot på messen – få unik reklameplads

KUN 12 pladser

Få unik reklameplads på den to meter høje robot, som kører rundt i hallerne A, C og D,
så ingen af de mange besøgende er i tvivl om, hvem I er, og hvor de finder jeres stand.
Først til mølle. Læs mere på vedhæftede fil.

Kontakt for spørgsmål

Lead Generator From lead to customer

Udnyt potentialet i Lead Generator på DanFish

Er du klar til at sætte strøm på jeres indsamling af data på potentielle kunder? Vi introducerer Lead Generator – det ultimative værktøj til avanceret styring af potentielle kunder på DanFish.

Problemfri Digital Indsamling: Sig farvel til manuel indtastning af data. Med Lead Generator scanner du deltagernes navneskilte ved hjælp af din smartphone eller tablet for effektiv og præcis indsamling af kundedata.

Tilpassede Skabeloner: Nyd godt af personligt tilpassede skabeloner uden ekstra omkostninger. Få præcis og relevant data på jeres potentielle kunder og maksimer konverteringspotentialet.

Maksimer afkastet på jeres messeinvestering:

Investér i en enkelt licens til alle medarbejdere på jeres stand for kun 1.495,- DKK + moms. Styrk opfølgningen og engager jer gennem hele jeres kunders rejse.

Kom i Gang i Dag! Læs mere på https://www.messekompetence.dk/danfish

Køb din licens her:

Oplev hvor nemt det er at med digital dataindsamling på potentielle kunder.

Kontakt os: Send en mail til for at drøfte jeres unikke behov.

Vores team vil guide dig mod den perfekte løsning med Lead Generator. Bliv en del af Lead Generator-revolutionen og se dit salg stige til nye højder på DanFish!

Kontakt for spørgsmål

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]