Lokation

På udstillers stand: F660
overskrift

Tidspunkter

Se dit -program her

Torsdag kl. 10.00-16.00
overskrift

Del denne aktivitet

MØD DTU AQUAS FORSKERE

Kom forbi DTU Aquas stand torsdag den 12. oktober til en snak om følgende emner:

Observationer af fiskeriprocessen i realtid
Kik ind i fremtiden inden for observationer af fiskeri i realtid. Hør f.eks. om DTU Aquas højfrekvente multibjælke-ekkolodsteknologi med fremadskuende funktion, og udforsk potentialet i andre af vores teknologiske løsninger.
Mød forsker Fletcher Thompson

DNA-metoder til at bestemme fangstsammensætning
Hør, hvordan DNA-metoder kan dokumentere fangstsammensætningen nemmere og mere præcist end de nuværende stikprøver af store pelagiske fangster.
Mød professor Einar Eg Nielsen

Trawl med mindre bundpåvirkning
Få indblik i, hvordan trawls påvirkning af havbunden kan mindskes, f.eks. gennem redskabsændringer, der skaber bevægelse i vandet, så organismerne bliver hvirvlet op i trawlet.
Mød professor Barry O’Neill

Indsamling af data om fiskebestande
Data om fiskebestandenes tilstand er grundlaget for fiskekvoter og et bæredygtigt fiskeri. Få mere at vide om, hvordan data indsamles, og hvilken rolle fiskeriet selv spiller for at sikre gode data.
Mød fiskeriteknikere Helle Rasmussen og Aage Thaarup

Fuld digitalisering af fiskeri er fremtiden
Et fuldt digitaliseret fiskeri vil kunne målrette fangsten og reducere bifangst og brændstofforbrug. Kom og hør om udvikling af AI-styret fiskeriteknologi, bl.a. i form af kamera på trawl forbundet med software, der kan identificere og på sigt selektere arterne i nettet.
Mød ph.d.-studerende Mette Svantemann
Denne aktivitet forgår på scenen ved siden af DTU Aquas stand.

Uddannelser i bæredygtigt fiskeri og marin ingeniørvidenskab
Kender du nogen, der kunne tænke sig en uddannelse i fiskeriteknologi, bæredygtigt fiskeri og akvakultur eller marin ingeniørvidenskab? Så kom og hør om mulighederne på DTU.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]