Lokation

På udstillers stand: F660
overskrift

Tidspunkter

Se dit -program her

Onsdag kl. 10.00-17.00
overskrift

Del denne aktivitet

MØD DTU AQUAS FORSKERE

Kom forbi DTU Aquas stand (F660) onsdag den 11. oktober til en snak om:

Hvad betyder skarven for fiskene i kystområderne?
Bestandene af kystfisk er på et historisk lavpunkt, men hvor stor en rolle spiller skarven? Kom og hør om den eksisterende viden om skarvens prædation på kystfisk og om kommende undersøgelser.
Mød seniorforsker Niels Jepsen

Udvikling af fiskeredskaber – kan processen optimeres?
Det kan tage flere år at få nye fiskeredskaber, som reducerer bifangst, indført i lovgivningen. Kom og hør, hvordan elektronisk monitering kan være med til at forenkle processen.
Mød seniorforsker Jordan P. Feekings

Kunstig intelligens kan gavne fiskeriet
Elektronisk monitering på fiskefartøjer kan i samspil med kunstig intelligens skabe store ændringer for fremtidens fiskeri. Få et indblik i den nyeste forskning på området.
Mød ph.d.-studerende Martin Mathias Nielsen

Tobisens vandringer i Nordsøen
Hør nyt fra fisker-forsker-projektet TRUST, som undersøger, om tobisen er stationær eller vandrer ind og ud af forskellige forvaltningsområder. Kan projektet give input til nye måder at forvalte tobisfiskeriet på?
Mød biolog Hans Jakob Olesen

Hvor der de følsomme habitater i danske farvande?
Når det diskuteres, hvor store områder der skal lukkes for trawlfiskeri, er det vigtigt at vide, hvor de mest følsomme områder i havet er. Hør om resultaterne fra et forsøg på at kortlægge følsomme habitater.
Mød professor emeritus Henrik Gislason

Indsamling af data om fiskebestande
Data om fiskebestandenes tilstand er grundlaget for fiskekvoter og et bæredygtigt fiskeri. Få mere at vide om, hvordan data indsamles, og hvilken rolle fiskeriet selv spiller for at sikre gode data.
Mød direktør for myndighedsbetjening Anja Gadgård Boye

Fuld digitalisering af fiskeri er fremtiden
Et fuldt digitaliseret fiskeri vil kunne målrette fangsten og reducere bifangst og brændstofforbrug. Kom og hør om udvikling af AI-styret fiskeriteknologi, bl.a. i form af kamera på trawl forbundet med software, der kan identificere og på sigt selektere arterne i nettet.
Mød professor Ludvig Ahm Krag
Denne aktivitet forgår på scenen ved siden af DTU Aquas stand.

Uddannelser i bæredygtigt fiskeri og marin ingeniørvidenskab
Kender du nogen, der kunne tænke sig en uddannelse i fiskeriteknologi, bæredygtigt fiskeri og akvakultur eller marin ingeniørvidenskab? Så kom og hør om mulighederne på DTU.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]