Find os på stand: H932

overskrift

VIKING Life-Saving Equipment A/S er en globalt ledende virksomhed inden for maritime, offshore og brand­sikkerheds­løsninger. I hjertet af VIKING ligger en vigtig mission om at beskytte og redde menneskeliv over hele verden.

VIKING’s redningsflåder, evakueringssystemer, livbåde og kraner, redningsbåde, arbejdsdragter, branddragter, redningsdragter og -veste beskytter hver dag passagerer og besætninger på mange af verdens største krydstogt- og fragtskibe. Vores udstyr bidrager også til at skabe sikre forhold for brandmænd og medarbejdere på nogle af verdens mest avancerede offshore-platforme og havvindmøller.

VIKING er et privatejet selskab, grundlagt i 1960. I de senere år har VIKING opkøbt norske Norsafe, hvis redningsbåde siden 1904 er blevet anvendt verden over; Drew Marines FSR-division, en af de tre største udbydere af Marine Fire Service i verden og HydroPen™, et brandslukningssystem designet specielt til at slukke containerbrande.

Med hovedkontor i Danmark og produktion i Danmark, Norge, Bulgarien, Grækenland, Kina og Thailand beskæftiger VIKING over 3.200 medarbejdere i mere end 30 lande.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]