Find os på stand: H827

overskrift

Overvejer du at ombygge dit fartøj, står du midt i et generationsskifte eller mangler du sparring omkring udvikling af din virksomhed? Så kom forbi vores stand og vend det med os. Vi er specialister i rådgivning og finansiering af fiskerierhvervet. Og vi er tilstede i både Thyborøn og Hvide Sande, hvor vi har erhvervsrådgivere, som udelukkende arbejder med fiskeri.

Et møde hos os giver dig mulighed for

  • At få overblik over, hvilke finansierings- og tilskudsmuligheder du har
  • At få den mest optimale finansieringssammensætning
  • At få en rådgiver med stort branchekendskab
  • At blive kunde i en bank, der bakker op om fiskeriet

Tilfredse erhvervskunder

Vi er glade og taknemmelige over den loyalitet og det gode samarbejde, vi har med vores kunder. Vi kender hinanden og prioriterer en tæt dialog, hvilket gør, at vi opbygger en gensidig respekt og forståelse. Vi sætter en ære i, at vores kunder oplever, at vi efterlever vores værdier; nærvær, enkelhed og handling, og vi er stolte af og ydmyge over, at vores kunder samlet belønner vores arbejde med høj kundetilfredshed.

Vi bakker op og interesserer os for fiskeriet

Siden 2015 har Fiskeri Tidende og Vestjysk Bank hvert år afholdt en stor fiskerikonference. De seneste år har vi også kåret Årets Fisker på konferencen. I 2022 faldt valget på de 2 brødre Anders Hyre Corell og Henrik Bloch, der bestemt ikke er sådan at slå ud.

 

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]