Find os på stand: A123

overskrift

Stennevad er en dansk familieejet virksomhed, der sælger personligt sikkerhedsudstyr, arbejdsudstyr og arbejdsmiljø produkter. Du finder os i Esbjerg, hvor vi har altid har lagt siden 1960. Hvor vi få år efter opstarten begyndte at sælge personlige værnemidler. Vi er i dag omkring 25 mænd & kvinder, der alle kæmper den gode kamp for arbejdssikkerheden. Det er vores mission at ruste dig og dine kolleger og medarbejdere, således at i har den fornødne viden og udstyr. Det vigtigste er at du og dine kolleger kommer sikkert hjem til jeres kære hver dag – året rundt.

Personlig arbejdssikkerhed er utvivlsomt et af de store fokusområder i dag og fremadrettet. Det anerkender flere og flere danske virksomheder, hvilket betyder en stigende efterspørgsel på sikkerhedsløsninger til alle brancher herunder også fiskeindustrien, hvad enten det er til søs eller på land. Der er ikke råd til ulykker og sygemeldinger og derfor opruster mange arbejdspladser på sikkerheden, så antallet af uheld og skader minimeres markant. Her er det, at Stennevad kan gøre en vital forskel. Vores eksperter rådgiver om brug af personlige værnemidler og de har mange års erfaring fra en branche i konstant udvikling på et marked, der ændrer sig hurtigt.

Vi skal ligesom kunden være exceptionelle til at følge med – og det gør vi…

Vi finder løsningen sammen med vores kunde, fordi det gennem dialog er den bedste måde. Uanset om det er Mascot arbejdstøj – faldsikringåndedrætsværnarbejdshandskersikkerhedshjelmesikkerhedsskohøreværn

Sikkerhedsudstyret skal passe til hvert enkelt behov.

Det handler om at tage ansvar

I Stennevad står vi ved vores ansvar som din foretrukne leverandør af korrekte personlige sikkerhedsløsninger og her spiller vores guides og videoer en central rolle, fordi vi ved, at du og dine kolleger bliver mere og mere selvhjulpne. I stiller krav om lettilgængelig viden og data om produkter og anvendelsesområder. Det skal være nemt at vælge rigtigt. Derfor guider vi jer sikkert og korrekt. Hvis der stadigvæk opstår spørgsmål, så er vi aldrig længere væk end et telefonopkald eller en mail til vores kundeservice og kørende konsulenter.

Din konsulent kan ikke stå ved siden af dig hele tiden. Men vores guides kan mange gange være den hjælp, du behøver for at komme sikkert videre med dine arbejdsopgaver.

Vi redder dit liv med sikkerhed.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]