Want to know more about this exhibitor?

Vil du gerne vide mere om udstilleren?

Find os på stand: G707

overskrift

MLD Trawl Steering System

Få kontrol over dit trawl fra broen samtidig med at du fisker!

MLD er en teknologi virksomhed, som vil revolutionere trawlfiskeriet globalt i en mere grøn og bæredygtig retning i de kommende år. MLD teknologien er baseret på 3 patenter, som giver de fjernstyrede trawlskovle (robotter) en uhørt fleksibilitet. MLD giver trawlerne fuld kontrol over deres trawl under fiskeriet og dermed mulighed for at opnå signifikante brændstofbesparelser og effektivisering samt skåner havbunden, idet de fjernstyrede trawlskovle ikke har bundkontakt og dermed ikke ødelægger havbunden.

MLD har fra starten i 2015 udviklet teknologien fra idé over prototyper til den første generation af kommercielle produkter, hvor de første blev leveret i starten af 2022 – nu på over 30 trawlere i Nordatlanten. MLD skal gå forrest med udvikling af ny teknologi – og samspillet mellem systemerne – så fiskeriet kan blive både mere effektivt og mere grønt. De to hensyn står ikke i modsætning til hinanden – tværtimod.

Trawlskovle fra MLD kommer som Manuelt Justerbare skovle der kan opgraderes til Fuldautomatiske skovle der kan styres fra en PC på broen mens der fiskes!

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]