Find os på stand: H856

overskrift

Som en af Danmarks mest moderne fiskerihavne har Port of Hvide Sande alle de services og faciliteter, som I har brug for. Virksomhederne på havnen leverer løsninger af høj kvalitet – inden for alle områder af service til en moderne fiskeriflåde.

Vi er placeret tæt på Nordsøens attraktive fiskepladser for konsum-, reje- og industrifiskeri. Vores fiskeriflåde består af ca. 40 fartøjer med en samlet bruttotonnage på ca. 4.000 bt.

Port of Hvide Sande bliver anløbet af fartøjer fra hele Danmark. Derudover bliver industrifiskere og fartøjer fra de omkringliggende lande i Nordsøen også tiltrukket af vores gode beliggenhed og gode lossefaciliteter.
Fiskemelsfabrikkerne 999 i Thyborøn og FF Skagen modtager den industrifisk, vi lander i Hvide Sande.

Vi har to værfter med ophalerbedding, som begge er kendt for deres nybygninger og reparationer af fiskefartøjer. Du kan også finde skibsproviantering, maskinværksteder og elektronikfirmaer, der er specialiserede i servicering af fiskefartøjer på havnen. Du kan ligeledes rekvirere dykkerassistance og mobilkraner.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]