Find os på stand: C340

overskrift

GS-Hydro tilbyder en bred vifte af rør, slanger, fittings samt andre produkter til ikke-svejsede systemløsninger.

GS-Hydro har over 40 års erfaring med ikke-svejsede rørløsninger til kunder i hele verden. Titusinder af vellykkede installationer er implementerede internationalt.

GS-Hydro tilbyder vores kunder professionelle ydelser fra avancerede tekniske løsninger til nødvendige grundlæggende løsninger. GS-Hydro tilbyder kvalitetsrørløsninger, hvor majoriteten af komponenter er præfabrikerede ved hjælp af automatiserede maskiner. Alle GS-Hydro teknologiinnovationer har de relevante typegodkendelser og certifikater, som kan indgå i den dokumentationspakke, der leveres til kunden.

GS-Hydro er den originale leverandør af svejsefrie rørsystemer til industrier med høje kvalitetskrav. Disse lækagefrie rørløsninger anvendes især i offshore, marine og den landbaserede industri. GS-systemets pålidelighed og adskillige fordele kan anvendes i talrige applikationer med højt såvel som lavt tryk med medier såsom vand, olie, luft, gas og slam/mudder.

At sikre den højeste kvalitet af produkter og tjenester til vores kunder er altid en prioritet. Gennem omhyggelig kvalitetsstyring af både interne operationer såvel som leverandører og underleverandører sørger GS-Hydro for, at vores produkter er i overensstemmelse med de mest restriktive standarder.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]