Find os på stand: H906

overskrift

Finnøy Gear & Propeller er et familieeid selskap som gjennom mer enn 135 år har utviklet seg fra å være et lokalt produksjonsverksted til dagens selskap som opererer på verdensbasis.

Selskapet er en ledende utvikler og produsent av nøkkelferdige fremdriftssystemer til moderne skipsfart. Produktporteføljen vår består av gir, propeller, dyser og fjernstyringer som kjennetegnes av høy kvalitet langs hele verdikjeden.

Finnøy Gear & Propeller er lokalisert i moderne produksjonslokaler på idylliske Finnøy like utenfor Ålesund. Vi er 55 ansatte ved vårt hovedkontor på Finnøy og salgskontor i Ålesund. I tillegg er vi representert gjennom et nettverk av agenter og samarbeidspartnere i Nord- Amerika, Europa, Asia, Oseana og Sør- Afrika. Med kunden i fokus skreddersyr vi løsninger for å møte de krav som stilles til presisjon og hurtighet.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]