Kurs mod DanFish International 2021 trods tidligere frygt om gyngende grund

Coronapandemien har medført et hav af aflysninger af fysiske messer, og selvom pandemien endnu ikke helt har sluppet sit greb, så stiger efterspørgslen løbende til en af Europas førende fiskerimesser, der finder sted 13.-15. oktober i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC)

Forventningerne til årets messe er selvfølgelig tilpasset omstændighederne, men på trods af de udfordringer, som COVID-19 desværre stadig medfører, er der en stigende interesse for DanFish International 2021. Tilmeldingerne tikker stadig ind, selvom der kun er tre uger til at messen løber af stablen. Det resulterer i, at omkring 300 udstillere endnu en gang sætter kurs mod AKKC fra hele 26 lande.

AKKC’s kvadratmeter udnyttes til fulde

Tilmeldingsmønsteret til DanFish har ændret sig grundet COVID-19, det ses også på standsalget, hvor der er forbavsende mange, der først har tilmeldt sig efter sommerferien, selvom standsalget normalvis strækker sig over halvandet år.
– Vi oplever i den grad et ændret tilmeldingsmønster. I starten var der mange, der tilmeldte sig messen, da alle havde en forventning om, at pandemien da umuligt kunne hærge i så lang tid. Senere dykkede salget markant, da der opstod usikkerhed omkring restriktionerne i de enkelte lande. Efter sommerferien begyndte salget heldigvis at rykke på sig! Så nu kan vi langt om længe glæde os over, at vores 10.000 kvadratmeter standareal bliver udnyttet til fulde, fortæller Lasse Holsteen Jessen, der er Sales Manager i AKKC.

Udsolgte hotelværelser i hele byen

Oplevelsen giver genklang ved Destination Nord, der står for en stor del af hotelbookingen til de mange besøgende. Trods en senere start er hotelkapaciteten ved at være fyldt op i hele byen. Det samme billede gør sig gældende, når det kommer til de særligt udvalgte VIP-gæster, som AKKC inviterer til at besøge DanFish på særligt gunstige vilkår. Også her er der fornyet interesse i løbet af de seneste uger, hvor de udenlandske besøgende har fået øjnene op for, at det for langt de fleste landes vedkommende, ikke er restriktioner i forhold til indrejse og deltagelse i messen.

– Selvom vi selvfølgelig har en forventning om, at besøgstallet reduceres i år, grundet færre besøgende fra lande såsom Japan, Kina, Australien og New Zealand, så glæder vi os over, at der er så mange udstillere, besøgende og VIP’s, der sætter kurs mod DanFish International, når vi åbner messen for 27. gang, fortæller Else Herfort, Head of Sales & Expos i AKKC.


 

TILMELD NYHEDSBREV

Skriv dig op til at modtage vores nyhedsmail og få nyt om DanFish International direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding!

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Sign up to receive our newsletter and get news about DanFish International directly in your inbox.

Thank you for signing up!