Tak for din deltagelse i webinar.

Du kan her se optagelsen igen eller hvis du ikke havde mulighed for at deltage.

Et af de spørgsmål, der blev drøftet, drejer sig om oprettelse af medudstillere:

Hvis du ønsker at oprette en brugerprofil for en medudstiller, skal dette gøres på separate e-mails, idet hver e-mail kun kan have én bruger. Du har to muligheder:

  1. Du får pågældende virksomhed til selv at oprette sig.
  2. Du får udleveret x antal mailalias fra os (fx  osv.), som vi kan omdirigere til din e-mail, og som gør det muligt for dig, selv at stå for alle oprettelser.

VIGTIGT: Definitionen af / berettigelsen til at oprette en virksomhed som medudstiller er, at pågældende virksomhed er fysisk til stede på messen og deltager med egne produkter, varer, agenturer mv.
Når en virksomhed står listet som udstiller, så har den besøgende også en forventning om at kunne møde en repræsentant fra pågældende virksomhed på messen.

Såfremt en medudstiller ikke er berettiget til at oprette en brugerprofil, så kan denne evt. nævnes og beskrives i kontraktholders egen UdstillerPræsentation.

Hvis du er i tvivl, så kontakt Lasse H. Jessen på 

Vi håber, du nu er klædt endnu bedre på til at oprette virksomhedens UdstillerPræsentation. Vi følger med på sidelinjen.

Få nyt om messen!

Vil du have nyheder om DanFish International direkte i din indbakke? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her!
[et_pb_dp_dmb_module_1861 _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" module_id="standkort" sticky_enabled="0"][/et_pb_dp_dmb_module_1861]